Back from hell

Ja dåliga jag har inte uppdaterat på hur länge som helst hahahha Men jobbat för mycket och inte orkat med nya blogg.se. Bojkottat det lite så att säga. Har bestämt mig för att ge det en chans och om jag inte gillart byter jag till devote.
 
 
Som sagt inte gjort mycket utan jobbat mest. Men slänger in lite bilder från johan och abrahams student. Först firade vi dem och sen åkte jag med dem in till stan där belinda joinade och vi slog klackarna i taket med alla andra som tog studenten.
 

dåligt

nya blogg.se suger. Fattar ingenting och kan inte komma in på appen så ni får ett ordentligt inlägg när dem fixat det

Mysigt

Myst med lite tjejer från klassen på Emma p:s uteplats. Drack lite öl och cider och bara snackade och lekte lite lekar haha


Tog sen bussen med anti till Max och luffkäkade på busshålsplatsen. Äter resten i sängen nu framför datan medans jag ska lack naglarna inför imon!


KAREN MILLEN

Är så sjukt avundsjuk på min mammas nya Karen Millen skor från London!!!

Tur att vi har samma skostorlek haha ngn kmr ju låna skorna sedan ehehehe


Schools out

Äntligen så är andra året slut!!! Bara ett år kvar och sen är det äntligen våran tur för studenten.


Efter avslutningen gick hela klassen till twin city och åt lunch och pratade hehe


Ööös

Haft en aaasbraa kväll med massa dans och Goa människor. Hängde på solsidan med Goa tjejer och sen dansat loss med Aksel och melle! Awesome night <3


Känner på mig att dagarna framöver kmr bli awesoommme!!!!


Haha här får ni de ända bilderna jag orkade ta....


WORK

Slänger in ett snabbt inlägg nu innan jag drar. Blev messad av rita som undrade om jag ville Kma in och jobba. Tackar såklart inte nej till extra cash (y)



Börjar trivas riktigt bra i min hårfärg faktiskt!


DARK

Hello.

 

Inget nytt har hänt i mitt liv sen ni hörde ifrån mig..Vart hemma och idag till skolan för en lektion. Känner att det är så resten av veckan kommer att vara hahaha Så längtar tills torsdag dår jag får sommarlov och sen på fredag fira kusinerna på studenten.

 

Oh juste har blivit mörk igen haha Orkar inte äns berätta historien om hur det gick till......


Paella

Sitter och myser med släkten. Min moster har gjort Paella, dricker vitt vin och bara myyserr <3


Hårfärg

Sitter och diskuterar hårfärg. Blev jävligt sugen nu ;)


Hej

Bara ett litet tecken på att jag lever typ haha knappt ...


Är i Gislaved just nu. Kom hit igår för att fira en familjevän som tog studenten. Åker hem imorgon efter deras bal.


Baklava

Sitter och äter lite arabisk frukost hehe sötsaker som heter Baklava. Nescafe till det yuum


Out

Ska snart dra mig mor juneporten för en fika med peti. Inviger min nya tisha och halsband. Yaa maan

 


Ginatricot

Shoppade lite på gina då igår.

 

Som jag skrivit innan så älskar jag svart,vitt och grått. Speciellt matchat med ett rött läppstift och ett snyggt silversmycke. Och transparent är ju drömmen.

 

Lady Gaga t-shirt utan ärmar 75:-




Korshalsband med svart band i 99:-  (lagt i kedjan själv för annars syns inget när man har den till svart)


'

Transparent klänning 199:-





är nöjd ♥

 


Story of my life

Sitter o0ch väntar på att mamma ska dra hemifrån så jag kan använda systemisen hihi Men då jag inte har ngt att skriva om tänkte jag skriva typ lite randomfakta om mig själv ,just for fun typ.

 

Jag älskar ost, alltså nu snackar vi alla sorters. Mozarella,herrgård,präst,parmesan,mögelost,mozarella, fetaost, emmentaler the list can go on forever dude.



Jag har typ världens mest blandade klädstil, ibland lite rockig, ibland gulligt och älskar hippiestilen. Jao allt möjligt.



Innan jag färgade håret kolsvart vintern i ettan så hade jag aldrig gjort något annat än slingat mitt hår.



Hade riktigt långt hår i högstadiet tills jag i åttan bestämde mig för att klippa page. Ja ni hör vilka tröga ideér jag får ibland.

 


Jag fuckin HATAR när folk försöker säga åt mig vad jag ska göra. Spelar ingen roll vem det är. Flippar till och med när mina föräldrar typ säger åt mig att städa mitt rum.



Jag har kort stubin. Och det har bara blivit värre med åren. Skojar inte kan flippa för världens mest obetydliga saker. No joke

 

 

Jag klarar inte av spya. Bara tanke på en hög med spya för mig att börja hosta och få kväljningar. Fick nästan det nu....


Gillar inte heller när folk tar på mig. Typ slår till mig eller aa tar i mig allmänt. Klarar inte av det. Behöver min space.

 

 

Har världens fobi för ormar. Spindlar och annat skit är inte lika farligt men fan klarar inte av ormar. Knappt jag kan se dem på tv längre. Bara jag tänker på dem mår jag fan dåligt.



Den enda allergin jag har är typ världens svagaste nickel allergi. Kan ha oäkta i typ en eller 2 dagar men om jag skulle sova med det i en längre period så skulle jag få typ utslag och skit.

 

 

Hatar när fula killar skriver till mig på fb men samtidigt kan jag inte vara taskig.

 

 

Hatar även mesiga killar och killar som är för på och typ stalkers. Ni är patetiska just so u know. 

 

Älskar killar med lite muskler och tatueringar, mmmmm (och nej nu snackar vi inte typ mc muskelknuttar, menar typ lite zlatan style)



Folk kan oftast uppfatta mig som lite bitchig, det kan stämma beroendes på vem det är. 

 

 

Jag har behållit min figur genom åren pga att jag dansat hemma.



Älskar mat, kan äta som en häst och mat är typ en av mina stora passioner i livet. 

 

 

Bestämt mig för att åka på bartender skola i magaluf efter studenten och efter det om jag får jobb bo ett tag i våran lägenhet i oruhela som ligger i torreveja.



Klarar inte av att vara på ett och samma ställe för länge, tröttnar rätt lätt. Vill typ redan flytta till en större stad. 

 

Kan verkligen säga en sak. Om någon vill veta hur jag är som person så är det bara att läsa om mitt stjärntecken hahha är verkligen en äkta skytt.



Är riktigt social bland folk men har svårt att få personlig och typ riktigt nära kontakt med folk. 

 

Har typ 5 bästa vänner som jag berättar allt för. Resten är bara bra vänner.



Att flytta från gislaved var det bästa jag gjort någonsin. Den staden och de flesta som bor där äcklar mig. 

 

 

Har inget hat mot de jag hade problem med i gislaved innan. Det har gjort mig till vad jag är idag.



Är typ världens största gottegris haha

 

Har aldrig haft husdjur för att min pappa är pälsallergiker. Eller btw räknas fiskar??? Vi hade ett akvarium när jag va typ 3



Är världens boknörd. Äskaaar böcker. Min egna fantasivärld att försvinna i.



Är världens serienörd. Följer typ 10 olika serier hahha 

 

Kommer inte på mer meeen aaa lite om mig fick ni där :)






Morgon

Åååh jag har verkligen varit sämst med att uppdatera!!! Ska försöka bättra mig hahaha Men har inte gjort så mycket ändå. I förrigår så jobbade jag igen eheh. Sen igår gick jag på stan med sahra och sara och ellen. Shoppade lajte. Hihih ska se om jag kan sno mammas systemkamera och ta lite bilder så ni får se. Älskar verkligen det jag köpt!!!

 

Nyvaken och söt ja...


Hello

Sitter och kollar lite serier. Slängt på mig en jeanskjorta idag. Så äckligt trött. Jobbade igår till 11 och somnade vid 2. Vaknade även tidigt idag sååå aa som sagt trött haha

Kanske drar och kollar på ed som går balen idag.


Nytt

Köpte en jumpsuit idag från HM. 99 kr och sen va den min. Känns perfekt då jag velat ha en länge, och ack så skön den är haha

 

Iaf så har jag slängt på mig den och ska alldeles strax gå till chili thai då belinda slutar snart. Vi kanske drar oss upp mot a6 där Rix FM varit idag. Får se om det fortf finns ngt roligt.


Blond-->Brunett

Jao igår umgicks jag med peti. Kom på den asbra ideen att jag skulle blondera min utväxt och bli helblond. Så fel jag skulle ha.

 

Resultatet blev praktiskt taget en orange hårbotten. BLONDERA ER ALDRIG HEMMA!!!! Fyfaan drog på mig en mössa över huvudet och gick till willys för att köpa en brun hårfärg haha Så nu e jag brunett igen. Men jag gillar det på ett sätt. Längesen jag va brunett faktiskt. Ett år typ?!?! Fast blev inte sådär jättemörkt utan mer hasselnötsbrunt typ hehe

 


Liseberg

Tjeenare bloggen!!!

 

Sry for the bad update men men har varit upptagen. Liseberg va aaskul. Nora apan med körkort körde till göteborg och sen spenderades hela dagen på lisberg. Vi hade det mycket rooligt hihih Åkte balder typ 5 ggr och alla andra klassiker. Provade även den nya atmosphere.....never ever again


RSS 2.0